Crònica Dimecres Gespa - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 6 - 25/05/2022

Crònica Jornada 6 - 25/05/2022

Sisena jornada de la lligueta del torneig de copa dels dimecres gespa, en què la victòria de Gentlemen, unit a l'empat de Dinamita Club, fa que Gentlemen recuperi el lideratge en solitari amb un punt d'avantatge sobre Dinamita Club.

Touchlatelis va obtenir la seva segona victòria consecutiva, aquesta vegada davant Viviendas Congrés (10-3), cosa que li permet entrar en la lluita per estar a semifinals. Primera part més igualada, en què Viviendas Congrés es va mantenir en el partit i que va finalitzar amb avantatge de Touchlatelis (4-2). A la segona part, Touchlatelis va mostrar una major efectivitat i va aconseguir anotar 6 gols, deixant el marcador en el 10-3 definitiu.

Partit de poder a poder entre Dinamita Club i Mod V que va finalitzar en repartiment de punts (2-2). A la primera part es va avançar Mod V, però Dinamita Club va empatar abans del descans (1-1). A la segona part, es va tornar a avançar Mod V i Dinamita Club va tornar a igualar el marcador (2-2). Amb aquest resultat, Dinamita Club cedeix el primer lloc, mentre que Mod V queda a dos punts d'entrar als llocs que donen accés a les semifinals.

Gentlemen se situa com a líder en solitari després de la seva victòria sobre Los Serranitos (7-0). 3 gols a la primera part i 4 més a la segona, van donar a Gentlemen una victòria que pràcticament li assegura la seva presència a les semifinals de la competició.

I a l'últim partit de la jornada, victòria de CD Auténticos Payasos sobre Realt Àneu (3-4) en un partit igualat i ple d'alternatives. Va marcar primer Realt Àneu (1-0), però CD Auténticos Payasos va capgirar el marcador (1-2). Va empatar Realt Àneu, però els verds van aconseguir anotar dos gols més abans del descans (2-4). A la segona part, un gol de Realt Àneu el va acostar al marcador (3-4), però CD Auténticos Payasos van saber mantenir el seu avantatge per emportar-se 3 punts molt importants per estar a semifinals. Realt Àneu, amb 3 derrotes ja a la lligueta, haurà de guanyar els 3 partits que li queden si es volen classificar.