Crònica Dijous Pavelló - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 7 - 26/05/2022

Crònica Jornada 7 - 26/05/2022

Setena jornada de la lligueta del torneig de copa dels dijous pavelló en què At. Retorniño i Garbí Futsal van aconseguir dues victòries que els permeten seguir encapçalant la classificació i encarrilar el seu pas a semifinals.

USA 2 va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva, aquesta vegada davant Cisvasa (1-5), fet que li permet entrar de ple a la batalla pel passi a semifinals. Es va avançar USA 2 al marcador però Cisvasa va empatar aviat (1-1). Abans del descans, dos gols més de USA 2 el van posar en avantatge (1-3). A la segona part, dos gols més de USA 2 van tancar el marcador a l'1-5 definitiu.

Victòria sense pal·liatius d'At. Retorniño sobre Recreativo de Juerga (10-0). 3 gols a la primera part i altres 7 a la segona van permetre a At. Retorniño endur-se els 3 punts i seguir encapçalant la classificació.

Hydroponic segueix recuperant-se d'un inici de lligueta una mica titubejant amb una victòria força còmoda sobre Tolonegro (7-0). Amb aquesta, ja són 3 victòries consecutives i se situa en places que donen el passi a semifinals. Va deixar el partit sentenciat a la primera part (6-0), mentre que en una segona part més tranquil·la només va marcar un gol més per arrodonir el marcador (7-0).

Garbí Futsal es va prendre la revenja del partit que li va costar la lliga davant Bar Casa Vall 1974, al que va derrotar per 5-7. Primera part igualada en què Bar Casa Vall 1974 es va avançar dues vegades (1-0 i 2-1), però que va acabar amb victòria parcial de Garbí Futsal (2-3). Va empatar Bar Casa Vall 1974 a l'inici de la segona part (3-3), però en uns minuts d'inspiració, Garbí Futsal va fer 4 gols seguits (3-7). En els últims minuts, 2 gols de Bar Casa Vall 1974 el van acostar al marcador, però sense posar en perill la victòria de Garbí Futsal, que segueix com a colíder.