Samarreta PENYAL  PENYAL 5 Samarreta RECREATIVO RENO  RECREATIVO RENO 0
Samarreta KAN PI KI PUGUI  KAN PI KI PUGUI 2 Samarreta FC TELLA  FC TELLA 4
Samarreta FUENTENEGRA  FUENTENEGRA - Samarreta DESCANSA  DESCANSA -

Crònica Jornada 2 - 03/11/2022

Segona jornada de la lliga de laborables gespa, segona divisió, en què Itaca es col·loca com a líder en solitari després de la seva victòria sobre Fecha Libre FC.

Victòria d'Itaca sobre Fecha Libre FC (1-7) que li permet situar-se com a líder en solitari amb ple de victòries. Primera part en què Itaca ja va encarrilar el partit amb 3 gols (0-3). A la segona part, dos gols més d'Itaca van sentenciar el partit (0-5) i, encara que Fecha Libre FC va escurçar distàncies (1-5), Itaca va arrodonir el marcador amb dos gols més (1-7).

Penyal es va emportar els 3 punts en l'enfrontament amb Recreativo Reno (5-0) i se situa en segona posició a dos punts del líder. 3 gols a la primera part van deixar encarrilat el partit i dos més a la segona van tancar el marcador en el 5-0 definitiu.

FC Tella va aconseguir la seva primera victòria de la temporada davant de Kan Pi Ki Pugui (2-4) i se situa també a dos punts del líder. Es va posar FC Tella amb avantatge clar a la primera part (0-3), però Kan Pi Ki Pugui va reaccionar a la segona i es va acostar al marcador (2-3). FC Tella va aconseguir resistir i va acabar marcant el seu quart gol en els darrers minuts del partit.

El partit Gentlemen - At. Pallarès va ser ajornat per l'organització i es disputarà en properes dates.

En la lluita pel pitxitxi, Marc Vinuesa (Itaca) se situa al capdavant amb 6 gols, un més que Joan Martínez (FC Tella) que el segueix amb 5.