Crònica Dijous Pavelló - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 9 - 16/06/2022

Crònica Jornada 9 - 16/06/2022

Novena i última jornada de la lligueta del torneig de copa dels dijous pavelló, en què At. Retorniño i USA 2 obtenen les dues places restants per a semifinals, mentre que Hydroponic finalitza la lligueta en primera posició.

Duel directe per a la classificació entre At. Retorniño i Cisvasa, que va finalitzar amb victòria dels negres (6-0), que van obtenir així la classificació per a semifinals. Tres gols a cada part els van servir per aconseguir una victòria clara que va deixar fora Cisvasa de les eliminatòries.

Hydroponic va vèncer USA 2 (4-2) en un partit en què, tenint en compte la resta de resultats de la jornada, tots dos equips van aconseguir els seus objectius: Hydroponic va quedar primer de grup i USA 2 es va classificar per a semifinals. Després d'una primera part sense gols, es va avançar Hydroponic (1-0) però USA 2 va empatar al cap de pocs minuts (1-1). Va tornar a avançar-se Hydroponic (2-1) i va tornar a empatar USA 2 (2-2). Però dos gols més de Hydroponic li van acabar donant la victòria (4-2). Es dóna la casualitat que aquest mateix partit es repetirà a l'eliminatòria de semifinals.

FS La Salut i Recreativo de Juerga van tancar la temporada en un partit amb dues parts ben diferents, que va acabar caient del costat dels vermells (5-2). Primera part per a Recreativo de Juerga que se'n va anar al descans amb avantatge (0-2). A la segona part, gran reacció de FS La Salut que va ser capaç d'endossar 5 gols al seu rival i acabar-se emportant la victòria.

Mateix resultat (5-2) en la victòria de Bar Casa Vall 1974 sobre Tolonegro, dos equips que també tancaven ahir la temporada. Es va avançar Bar Casa Vall 1974 (1-0), però al cap de pocs minuts va empatar Tolonegro (1-1). Abans del descans, es van tornar a avançar els blaus (2-1). A la segona part, dos gols més de Bar Casa Vall 1974 van posar el 4-1 al marcador, i encara que Tolonegro va escurçar distàncies (4-2), Bar Casa Vall 1974 va marcar el cinquè gol per sentenciar el partit.

I en partit recuperat de la jornada 4, victòria de Garbí Futsal sobre At. Retorniño (3-2) que deixa Garbí Futsal segon a la classificació per només un gol respecte a Hydroponic, i fa que aquests dos equips tornin a enfrontar-se a semifinals. Després d'una primera part sense gols, Garbí Futsal es va posar amb un avantatge de dos gols (2-0). Va escurçar distàncies At. Retorniño (2-1), però Garbí Futsal va tornar a marcar (3-1). Un altre gol d'At. Retorniño els va retornar al partit (3-2) però no van aconseguir l'empat que buscaven i que els hagués donat el primer lloc del grup.