Crònica Dijous Gespa - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Final - 15/07/2021

Crònica Final - 15/07/2021

Victòria de FC Nyeeeh a la final de copa dels Dijous Gespa en un disputat partit davant de Fecha Libre FC, que es va resoldre als minuts finals de la pròrroga amb el resultat de 3-2.

Va començar millor Fecha Libre FC, que va aconseguir avançar-se al marcador amb un xut llunyà de Gianfranco Finazzi que va rebutjar el porter però que un defensa, amb la intenció de rebutjar la pilota, va introduir a la seva pròpia porteria. Poc després FC Nyeeeh va assolir l'empat mitjançant Noyon Bhowmik amb un xut creuat. Però abans del descans, Unai Casola va avançar de nou Fecha Libre FC amb un xut llunyà que va posar el 1-2 al marcador a la mitja part.

La segona part va ser molt igualada, amb un FC Nyeeeh intentant aconseguir l'empat i un Fecha Libre FC sortint en perillosos contracops que li permetessin sentenciar el partit. Però, a pocs minuts del final, Miguel Díez va aconseguir l'empat per a FC Nyeeeh que va abocar els equips a disputar una pròrroga per a conèixer qui seria el campió.

I va ser en els darrers minuts de la pròrroga quan va arribar el definitiu 3-2 per a FC Nyeeeh, mitjançant un gran llençament de falta per part de Pol Font davant el que el porter rival no va poder fer res.

Donem l'enhorabona a ambdós equips pel bon partit disputat i la gran esportivitat mostrada en tot moment.