Crònica Dijous Pavelló - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 8 - 02/12/2021

Crònica Jornada 8 - 02/12/2021

Vuitena jornada de la lliga dels dijous pavelló, primera divisió, en què Garbí Futsal va aprofitar la jornada de descans de Recreativo de Juerga i l'ajornament del partit d'Hydroponic per posar-se líder de la lliga en vèncer al seu partit davant FS La Salut. La lliga es posa molt igualada amb 4 equips en només dos punts de marge.

Contundent victòria de Garbí Futsal davant de FS La Salut (1-10), encara que no li va resultar tan senzill com pugui indicar el resultat, ja que al descans el marcador era només de 0-2. Aquesta victòria permet a Garbí Futsal situar-se com a líder amb un punt d'avantatge sobre Recreativo de Juerga i Hydroponic (aquest amb un partit menys) i 2 sobre At. Retorniño.

Empat entre 1974 i At. Retorniño (1-1) en un partit en què es va avançar 1974 i no va ser fins als últims minuts que At. Retorniño va aconseguir salvar un punt. Oportunitat perduda per a At. Retorniño de posar-se com a líder, però va deixar escapar dos punts que poden ser importants de cara a la lluita pel títol de lliga.

Primera victòria de FC Bayern Caídos en un bon partit davant els USA 2 per 5-1, fet que li permet abandonar l'última plaça de la classificació.

El partit Tolonegro - Hydroponic va ser ajornat per Tolonegro i es disputarà en properes dates.

En la lluita pel pitxitxi, els 4 primers classificats no van aconseguir marcar, per la qual cosa tot queda igual, amb Marc Lozano (Recreativo de Juerga) al capdavant amb 13 gols.