Crònica Dimecres Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 8 - 15/12/2021

Crònica Jornada 8 - 15/12/2021

Vuitena jornada de la lliga dels dimecres gespa, primera divisió, en què Dinamita Club va aconseguir una nova victòria per consolidar-se en el liderat i mantenir 6 punts d'avantatge sobre Realt Àneu que és segon amb un partit menys.

Victòria clara de Dinamita Club davant At. Pallarès (0-9) en un partit en què la primera part va ser disputada i va finalitzar amb 0-2, però que a la segona part l'eficàcia de Dinamita Club va posar el marcador al 0-9 definitiu.

Partit semblant el de Realt Àneu, que va aconseguir una àmplia victòria davant Los Serranitos (12-0). Va aguantar bé Los Serranitos a la primera part, que va finalitzar 3-0, però a la segona Realt Àneu va posar distància pel mig. Amb aquesta victòria, Realt Àneu se situa en segona posició superant Touchlatelis, que va descansar ahir, a 6 punts del líder amb un partit menys.

Victòria de CD Auténticos Payasos davant Viviendas Congrés (3-5). Va encarrilar el partit a la primera part CD Auténticos Payasos en posar-se amb 0-3. A la segona part, Viviendas Congrés es va acostar al marcador, però en cap moment va aconseguir igualar el partit.

MCM FC i Gentlemen van tancar la jornada disputant un partit obert i ple d'alternatives que va finalitzar amb empat a 4. Es va avançar Gentlemen (0-1), va capgirar el marcador MCM FC (2-1), i Gentlemen es va tornar  a avançar dues vegades (2-3 i 3-4), però al final MCM FC va posar l'empat al marcador (4-4).

En la lluita pel pitxitxi, Aitor Caballero (Dinamita Club) va anotar 3 gols més per situar-se amb 24 al capdavant, mentre que Joaquim Llena (Realt Àneu), que va anotar 5, se situa segon amb 12 gols.