Samarreta RECREATIVO RENO  RECREATIVO RENO 4 Samarreta KAN PI KI PUGUI  KAN PI KI PUGUI 1
Samarreta FC TELLA  FC TELLA 2 Samarreta FUENTENEGRA  FUENTENEGRA 2
Samarreta ITACA  ITACA - Samarreta DESCANSA  DESCANSA -

Crònica Jornada 3 - 10/11/2022

Tercera jornada de la lliga de laborables gespa, segona divisió, en què Penyal va aprofitar el descans d'Itaca per situar-se com a líder amb 7 punts, un més que el mateix Itaca i dos més que FC Tella.

Repartiment de punts al matx que va enfrontar FC Tella i Fuentenegra (2-2). Primera part en què es va avançar Fuentenegra als 5 minuts, però FC Tella va empatar intervingut el primer temps. A la segona part, va tornar a avançar-se Fuentenegra, però FC Tella va aconseguir establir l'empat definitiu. Primer punt per a Fuentenegra, mentre que FC Tella es manté invicte a la competició.

Victòria de Penyal davant At. Pallarès (2-5) gràcies, en gran mesura, a un bon inici de partit que el va portar a tenir un avantatge de 3 gols als 10 minuts de joc (0-3). Poc abans del descans va escurçar distàncies At. Pallarès (1-3). A la segona part, dos gols de Penyal van sentenciar el partit mentre que At. Pallarès va escurçar distàncies en els últims minuts per tancar el marcador al 2-5 definitiu. Aquest marcador permet a Penyal situar-se com a líder en solitari.

Victòria per la mínima de Fecha Libre FC davant Gentlemen (4-3) en un partit en què Fecha Libre FC va sortir amb força i va aconseguir 3 gols abans del minut 8 (3-0). Va aconseguir un quart gol abans del descans, encara que Gentlemen va escurçar distàncies (4-1). A la segona part, Gentlemen va anotar dos gols per posar emoció al partit, encara que no va aconseguir la igualada. Primer victòria per a Fecha Libre FC aquesta temporada.

Primera victòria també per a Recreativo Reno, que va vèncer Kan Pi Ki Pugui, que encara no ha aconseguit estrenar-se (4-1). Dos gols a la primera part van posar en avantatge Recreativo Reno (2-0), encara que Kan Pi Ki Pugui es va acostar abans del descans (2-1). A la segona part, dos gols més de Recreativo Reno van deixar el partit sentenciat amb el 4-1 definitiu.

En la lluita pel pitxitxi, dos jugadors lideren la classificació amb 6 gols: Marc Vinuesa (Itaca) i Jordi Gil (Penyal).