Crònica Dissabte Tarda - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 6 - 21/05/2022

Crònica Jornada 6 - 21/05/2022

Sisena jornada de la lligueta del torneig de copa dels dissabtes tarda, en què els 3 primers classificats van guanyar els seus respectius partits i deixen les coses igual de cara a l'última jornada de la lligueta en què es decidiran els encreuaments de quarts de final.

Victòria de MNS FC davant de Real Suecidad per 4-0 en un partit en què MNS FC es va avançar al primer minut de joc i va aconseguir doblar el seu avantatge abans del descans (2-0). Ho va intentar Real Suciedad a la segona part, però dos gols més de MNS FC als minuts finals van deixar el marcador al definitiu 4-0.

Cuines se situa en segona posició empatat a tot amb MNS FC, gràcies a la victòria contra La Taberna (1-4), que no li ho va posar fàcil. Va trigar a avançar-se Cuines al marcador i va arribar en avantatge al descans (0-2). A la segona part, dos gols més van posar el 0-4 abans que La Taberna marqués el seu gol deixant el resultat en 1-4.

El partit Nacex FS - Nottingham Prisa va ser donat per guanyat a Nottingham Prisa per 0-5 a causa de la retirada de Nacex FS de la competició.

El partit Fiebres - Aston Birra va ser ajornat per Fiebres i es disputarà la setmana que ve.