Crònica Dijous Pavelló - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 6 - 18/11/2021

Crònica Jornada 6 - 18/11/2021

Sisena jornada de la lliga dels dijous pavelló, primera divisió, en què els primers classificats van aconseguir la victòria, cosa que permet a Hydroponic mantenir el liderat i a Recreativo de Juerga recuperar la segona posició a la taula en detriment de Garbí Futsal, que complia ahir amb la seva jornada de descans.

Hydroponic va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva davant els USA 2, que li va posar les coses difícils al principi, però que va acabar perdent per 0-4.

Recreativo de Juerga va tornar a guanyar, després de dues derrotes consecutives, a FC Bayern Caídos (5-1), equip que substitueix Los Vergadores i que va causar bona impressió malgrat la derrota. Amb aquesta victòria, Recreativo de Juerga recupera la segona posició, encara que amb dos equips a dos punts i un partit menys.

At. Retorniño, per la seva banda, va vèncer Tolonegro (0-7) en un partit que va ser més complicat del que diu el marcador. Va defensar bé a la primera part Tolonegro, cosa que va mantenir l'empat a 0 fins als minuts finals de la primera part, en què At. Retorniño va aconseguir avançar-se al marcador. A la segona part, l'efectivitat d'At. Retorniño li va permetre ampliar el seu avantatge fins al 0-7 final.

Qui segueix amb la seva ratxa positiva és 1974, que va obtenir la seva tercera victòria consecutiva derrotant FS La Salut (0-4) i que sembla voler-se unir al quartet de cap.

La lluita pel pitxitxi segueix molt oberta amb Marc Lozano (Recreativo de Juerga), autor de 3 gols ahir, com a líder amb 12 gols marcats i els dos jugadors del 1974, Pablo Ariño i Jorge Fatjó, que amb dos gols cadascun anotats ahir , se situen a només un gol del màxim golejador.