Crònica Dijous Pavelló - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 16 - 03/03/2022

Crònica Jornada 16 - 03/03/2022

Setzena jornada de la lliga dels dijous pavelló, primera divisió, en què Garbí Futsal va aconseguir una nova victòria que el situa amb 5 punts d'avantatge sobre Hydroponic, que va descansar ahir i té un partit menys disputat.

Primera victòria de Cisvasa des de la seva tornada a tornejos Scorpio davant Bar Casa Vall 1974 (2-4). Es va posar per davant Cisvasa amb dos gols d'avantatge (0-2), però encara que Bar Casa Vall 1974 ho va intentar, no van aconseguir remuntar el partit i Cisvasa va acabar emportant-se aquesta primera victòria.

Empat sense gols entre FS La Salut i At. Retorniño (0-0), en un partit en què les defenses van superar els atacs. Aquest empat prolonga la ratxa sense perdre de FS La Salut, que ja és de 6 partits, i deixa At. Retorniño pràcticament sense opcions de guanyar la lliga en quedar a 7 punts del líder amb només 3 partits per jugar.

Victòria de Recreativo de Juerga davant els USA 2 (1-3), que va oblidar el seu mal partit de la setmana passada i va competir el partit fins al final. Recreativo de Juerga se situa quart a només un punt del tercer lloc.

A l'últim partit de la jornada, victòria del líder Garbí Futsal davant un Tolonegro que va posar les coses difícils (1-5). Va marcar aviat Garbí Futsal, però no va ser fins a la segona part en què va posar distància al marcador.

En la lluita pel pitxitxi, es manté com a líder Éric Cervera (Recreativo de Juerga) amb 22 gols, 4 més que els seus perseguidors Zenón Santamaría (Garbí Futsal) i Marc Lozano (Recreativo de Juerga).