Crònica Dissabte Tarda - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 7 - 28/05/2022

Crònica Jornada 7 - 28/05/2022

Setena i última jornada de la lligueta del torneig de copa dels dissabtes tarda, en què Nottingham Prisa va cedir els seus primers punts en empatar davant MNS FC, encara que aquest resultat no li impedeix quedar primer a la lligueta i aconseguir la seva classificació directa a semifinals.

Victòria de La Taberna davant Aston Birra (0-2), fet que li permet finalitzar la lligueta en cinquena posició. La Taberna es va avançar als 5 minuts d'iniciar-se el partit (0-1) i amb aquest resultat es va arribar al descans. I als primers compassos de la segona part, va tornar a marcar La Taberna (0-2) el que ja seria el marcador definitiu.

Real Suciedad es va assegurar el quart lloc de la lligueta en derrotar Fiebres (6-3). Primera part amb força gols, en què es va posar en avantatge Real Suciedad als pocs minuts (2-0) i en què un intercanvi de gols entre els dos equips va deixar el marcador al descans en 4-2. A la segona part, dos gols més de Real Suciedad van sentenciar el partit (6-2) i va ser en els últims minuts quan Fiebres va escurçar distàncies per deixar el marcador en 6-3.

Emocionant partit el disputat entre Nottingham Prisa i MNS FC que va finalitzar en empat (5-5). Inici fulgurant de MNS FC que es va posar en avantatge al cap de pocs minuts (0-2). Va escurçar distàncies Nottingham Prisa (1-2), però MNS FC va marcar dos gols més (1-4). Abans del descans, es va acostar una mica Nottingham Prisa (2-4). A la segona part, remuntada de Nottingham Prisa fins al 5-4, però quan ja semblava que s'endurien els 3 punts, MNS FC va aconseguir l'empat definitiu.

En partit recuperat de la jornada 6, victòria de Fiebres sobre Aston Birra (2-1). Es va avançar Aston Birra (0-1) i amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona part, dos gols de Fiebres els van permetre capgirar el marcador i emportar-se els 3 punts.

El partit Cuines - Nacex FS es va donar per guanyat a Cuines per 5-0 degut a la retirada de Nacex FS.