Crònica Dijous Gespa - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 7 - 26/05/2022

Crònica Jornada 7 - 26/05/2022

Setena jornada de la lligueta del torneig de copa dels dijous gespa, grup 2, en què Leones de Montepinar es va emportar el duel de colíders davant Fecha Libre FC i pràcticament s'assegura la seva presència als quarts de final.

Partit intens i igualat entre els dos líders del grup, Fecha Libre FC i Leones de Montepinar, que va caure del costat dels segons (2-3). Es va avançar Leones de Montepinar (0-1), però Fecha Libre FC va empatar aviat (1-1). Abans del descans es va posar novament en avantatge Leones de Montepinar i amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona part va empatar de nou Fecha Libre FC, però en els últims minuts del partit, Leones de Montepinar va aconseguir el gol que els va donar els 3 punts i el lideratge en solitari del grup.

Recreativo Reno i Penyal van avançar el seu partit de la jornada 9, en què la victòria va ser per a Penyal per la mínima (1-2) en un partit que va encarrilar a la primera part amb dos gols (0-2). Recreativo Reno va escurçar distàncies a la segona (1-2), però finalment no va poder aconseguir l'empat. Amb aquest resultat, Penyal es manté en posicions que donen el pas a quarts de final.

Squirteam es va imposar a Kan Pi Ki Pugui (1-6) per situar-se en tercera posició del grup a només un punt del segon. Va marcar Squirteam dues vegades a la primera part (0-2) i amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona part, la inspiració de Squirteam li va permetre aconseguir 4 gols més (0-6). Kan Pi Ki Pugui va aconseguir llavors el gol de l'honor per tancar el marcador en l'1-6 definitiu.

FC Nyeeeh va aconseguir la victòria davant Virgo Vamp VS (2-0) i es manté en la lluita pel passi a quarts, encara que de moment fora de les places que donen accés. Dos gols a la primera part van ser suficients per FC Nyeeeh per a emportar-se 3 importants punts.

El partit entre Toyas i Penyal va ser ajornat per Toyas i es disputarà coincidint amb la jornada 9 de la lligueta.