Crònica Dijous Pavelló - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 7 - 25/11/2021

Crònica Jornada 7 - 25/11/2021

Setena jornada de la lliga dels dijous pavelló, primera divisió, en què els primers classificats van resoldre els seus partits amb victòries, deixant la classificació sense canvis destacables. Recreativo de Juerga atrapa al capdavant de la taula Hydroponic, que va complir la seva jornada de descans, encara que amb un partit més.

Victòria d'At. Retorniño davant FS La Salut (9-1), en un partit que va tenir un guió molt semblant al de la setmana passada davant Tolonegro. Primera part molt igualada, amb bones ocasions per a FS La Salut, que va finalitzar amb un ajustat 2-1. Però a la segona part, At. Retorniño va posar la directa i va marcar 7 gols més a FS La Salut, deixant el marcador final en 9-1.

Bonic i igualat el derbi entre Recreativo de Juerga i USA 2, dos equips nous a Tornejos Scorpio però que ja es coneixien anteriorment. Va portar la iniciativa Recreativo de Juerga que es va posar aviat amb un avantatge important (3-1), però que USA 2 va aconseguir neutralitzar (3-3). Gran igualtat en els compassos finals del partit en què Recreativo de Juerga va aconseguir el 5-4 definitiu que li donava la victòria.

Tampoc va ser fàcil la victòria de Garbí Futsal contra Tolonegro (4-1). Es va avançar Tolonegro (0-1) al principi del partit, però poc a poc Garbí Futsal va anar entrant al partit i va acabar remuntant fins aconseguir el 4-1.

El partit FC Bayern Caídos - 1974 va ser ajornat per 1974 i es disputarà en properes dates.

Continua liderant el pitxitxi Marc Lozano (Recreativo de Juerga), que amb el seu gol d'ahir ja suma 13 gols, seguit pel seu company d'equip Eric Cervera, autor de 3 gols ahir, que ha anotat 12 gols.