Crònica Dimecres Gespa - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Semifinals - 22/06/2022

Crònica Semifinals - 22/06/2022

Semifinals del torneig de copa dels dimecres gespa en què Touchlatelis i CD Auténticos Payasos van aconseguir vèncer en els seus respectius partits davant Dinamita Club i Gentlemen i classificar-se per a la gran final.

Touchlatelis va vèncer a la primera semifinal Dinamita Club (3-5), evitant que el campió de lliga mantingués les seves opcions d'aconseguir el doblet. Es va avançar Dinamita Club (1-0), però Touchlatelis va capgirar el marcador abans del descans (1-2). A la segona part, dos gols més de Touchlatelis van deixar el partit gairebé sentenciat (1-4), encara que Dinamita Club va escurçar distàncies (2-4). Ho va continuar intentant Dinamita Club, però el cinquè gol va posar una distància gairebé insalvable (2-5). Al final, un últim gol de Dinamita Club va tancar el marcador en el 3-5 definitiu.

CD Auténticos Payasos va aconseguir la seva classificació per a la semifinal en derrotar Gentlemen (8-3), fins ara la revelació del torneig. Gentlemen es va avançar poc després de començar el partit (0-1), però CD Auténticos Payasos va saber capgirar el marcador a la primera part fins al 4-1. A la segona part, CD Auténticos Payasos va seguir apretant i va marcar 3 gols més, posant el marcador en un clar 7-1. Als minuts finals, un gol més de CD Auténticos Payasos i dos de Gentlemen van deixar el marcador en 8-3.