Crònica Dijous Gespa - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Semifinals - 07/07/2022

Crònica Semifinals - 07/07/2022

Semifinals del torneig de copa dels dijous gespa, en què F. Dixelia C. i Itaca van aconseguir la seva classificació per a la gran final després de derrotar en els seus respectius partits Fecha Libre FC i Leones de Montepinar.

Victòria clara de F. Dixelia C. sobre Fecha Libre FC (1-8) que li permetrà lluitar pel doblet a la final del torneig de copa. Va encarrilar el partit a la primera part F. Dixelia C. en avançar-se (0-2) als 10 minuts de joc, amb gols de Joan Oliver i Jordi Fiestas. Va retallar distàncies Genís José per a Fecha Libre FC (1-2), però F. Dixelia C. va aconseguir dos gols més abans del descans per mediació d'Andrei Bihari i Dídac Canal (1-4). A la segona part, encara que Fecha Libre FC ho va intentar, les contres de F. Dixelia C. van ser mortals i van acabar sentenciant el partit amb 4 gols més, obra de Daniel Vásquez, Iván Castillo, Dídac Canal i Joan Oliver, que van tancar el marcador a l'1-8 definitiu.

Itaca va vèncer a la seva semifinal a Leones de Montepinar (3-0) en un partit més igualat del que indica el marcador i en què els porters van tenir molt bones actuacions. Oriol Valentí va obrir el marcador per a Itaca als 15 minuts de joc (1-0) i Marc Cantero va doblar l'avantatge poc abans del descans (2-0). A la segona part va apretar Leones de Montepinar però Itaca va saber defensar el seu avantatge. A la recta final del partit, Oriol Valentí va aconseguir el seu segon gol del partit en definir amb precisió un contraatac (3-0).

La gran final es disputarà la setmana que ve entre F. Dixelia C., campió de lliga, i Itaca, que va ser el tercer classificat. Els precedents, tots aquest any, no poden presagiar una final més igualada: tres enfrontaments directes, amb una victòria per a cada equip i un empat.