Crònica Dimecres Gespa - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 2 - 27/04/2022

Crònica Jornada 2 - 27/04/2022

Segona jornada de la lligueta del torneig de copa dels dimecres gespa en què Dinamita Club es va situar com a líder del grup per millor diferència de gols, però amb els mateixos punts que Gentlemen i At. Pallarès.

Victòria d'At. Pallarès davant els debutants Mod V (3-1), fet que li permet aconseguir el ple de victòries en aquestes dues jornades disputades. Va encarrilar el partit a la primera part At. Pallarès amb dos gols abans del descans (2-0). Va escurçar distàncies a la segona part Mod V (2-1) que va tenir opcions fins al final. Gairebé a l'últim minut, tercer gol d'At. Pallarès per tancar el marcador.

Dinamita Club va aconseguir una victòria clara davant del fins avui líder Viviendas Congrés (6-0). Dos gols a la primera part i 4 més a la segona, permeten a Dinamita Club situar-se com a líder del grup.

També va vèncer amb claredat CD Auténticos Payasos a Los Serranitos (2-8). Partit ja decidit a la primera part (2-5) que CD Auténticos Payasos va rubricar a la segona amb 3 gols més fins a tancar el partit amb el 2-8 final.

Gentlemen se situa també en el grup capdavanter amb dues victòries, després de derrotar Touchlatelis (3-1). Va marcar primer Gentlemen, però Touchlatelis va aconseguir l'empat abans del descans (1-1). A la segona part, dos gols de Gentlemen li van permetre obtenir una treballada victòria que li permet tenir bones perspectives per estar a semifinals.