Crònica Dijous Pavelló - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 2 - 20/10/2022

Crònica Jornada 2 - 20/10/2022

Segona jornada de la lliga dels dijous pavelló, primera divisió, en què Hydroponic i Viejas Glorias es queden sols al capdavant de la classificació després de les seves victòries d'ahir, amb Hydroponic en primer lloc per millor diferència de gols.

Victòria de Viejas Glorias davant Cisvasa (1-2) en un partit que Viejas Glorias va semblar encarrilar a la primera part, ja que es va arribar al descans amb 0-2. A la represa, Cisvasa va escurçar distàncies, però Viejas Glorias va saber mantenir el seu avantatge i endur-se els 3 punts que li permeten ser colíder.

At. Retorniño va aconseguir la primera victòria de la temporada davant FS La Salut (1-5). Es va avançar aviat At. Retorniño, però de seguida va empatar FS La Salut (1-1). Encara a la primera part, dos gols més d'At. Retorniño el van posar en avantatge (1-3). A mitjans de la segona part, dos gols més d'At. Retorniño, van tancar el marcador amb l'1-5 definitiu. Cal destacar la gran actuació d'André Carpintero, autor de 4 gols pel seu equip.

Partit interessant el que enfrontava dos equips que havien aconseguit sengles golejades a la primera jornada, Atlético Bachata i Hydroponic, que va acabar emportant-se el partit (0-3). Després d'una primera part sense gols, Hydroponic va anotar els seus 3 gols a la segona meitat, cosa que li permet ser líder per diferència de gols.

Bon debut de El Prat a tornejos Scorpio Futbol Sala en aconseguir una victòria en el seu partit davant USA 2. Primera part igualada en què USA 2 va aconseguir anar-se'n amb avantatge al marcador (0-1). Al minut de la represa, USA 2 va ampliar el seu avantatge (0-2) i llavors va arribar la reacció de El Prat, que en només dos minuts va igualar el partit (2-2) i va ser capaç després d'anotar 4 gols més que li van donar una àmplia victòria (6-2). A destacar els 4 gols de Kevin Vila per a El Prat.

En la lluita pel pitxitxi, dos jugadors d'Hydroponic comanden la classificació: Marc Collado amb 6 gols i Oriol Nevot amb 5.