Crònica Dimecres Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 15 - 09/03/2022

Crònica Jornada 15 - 09/03/2022

Quinzena jornada de la lliga dels dimecres gespa, primera divisió, en què Touchlatelis es va col·locar a dos punts del líder Dinamita Club, encara que amb un partit més, mentre que Realt Àneu va perdre força de les seves opcions de lluitar pel títol de lliga en perdre el seu partit.

Empat sense gols entre Viviendas Congrés i At. Pallarès (0-0) en un partit en què les defenses van superar els atacs. Amb aquest punt, Viviendas Congrés recupera una posició i se situa setè, mentre que At. Pallarès manté la quarta posició.

Victòria ajustada de Touchlatelis davant MCM FC (2-3) en un partit en què MCM FC es va avançar dues vegades a la primera part, però Touchlatelis va aconseguir igualar. Al descans es va arribar amb 2-2 i va ser a falta de 5 minuts per al final que Touchlatelis va aconseguir el gol de la victòria que li permet situar-se a dos punts del líder amb un partit més disputat.

Victòria de Gentlemen contra Los Serranitos (3-7) en un partit en què els dos equips van marcar als primers minuts (1-1) però que va arribar al descans amb avantatge de Gentlemen (1-4). A l'inici de la segona part va escurçar distàncies Los Serranitos (2-4), però Gentlemen va sentenciar el partit (2-7). En els darrers minuts, Los Serranitos van tancar el marcador amb el definitiu 3-7.

En el darrer partit de la jornada, CD Autèntics Payasos va vèncer Realt Àneu (4-1) i va reduir molt les seves opcions de lluitar pel títol de lliga. Realt Àneu es va avançar en els primers minuts, però CD Auténticos  Payasos no va trigar a empatar (1-1). Amb aquest resultat es va arribar al descans i va ser en una bona segona meitat quan CD Auténticos Payasos va aconseguir emportar-se el partit.

Sense canvis en la lluita pel pitxitxi, amb Aitor Caballero (Dinamita Club) al capdavant amb 42 gols, seguits per Joaquim Llena (Realt Àneu) amb 22.