Crònica Dijous Gespa - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Quarts de Final - 30/06/2022

Crònica Quarts de Final - 30/06/2022

Quarts de final del torneig de copa dels dijous gespa, en què Fecha Libre FC, F. Dixelia C., Itaca i Leones de Montepinar van aconseguir la seva classificació per a la ronda de semifinals de la setmana que ve.

Itaca va vèncer Squirteam (8-4) en un partit d'alternatives. Va començar molt fort Itaca, que abans dels 10 minuts ja dominava per 3-0. Va escurçar distàncies Squirteam (3-1), però Itaca va posar el 4-1 al marcador. Va reaccionar llavors Squirteam, que amb dos gols al final de la primera part i un altre al principi de la segona, van aconseguir igualar el marcador (4-4). Aleshores va aparèixer de nou la inspiració d'Itaca, que amb 4 gols en menys de 5 minuts, van sentenciar l'eliminatòria.

F. Dixelia C. va vèncer Penyal per la mínima (1-0) en el duel entre els campions de primera i segona divisió. En un partit molt disputat, F. Dixelia C. va marcar el seu gol poc abans del descans, cosa que va ser suficient per aconseguir l'accés a semifinals, tot i que Penyal ho va intentar la resta del partit, però sense aconseguir perforar la meta dels vermells.

En un partit igualat i amb alternatives al marcador, Fecha Libre FC es va imposar a Aston Birra 21 per la mínima (3-4). Va prendre la iniciativa Aston Birra 21 dues vegades (1-0 i 2-1) i amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona part, va capgirar el marcador Fecha Libre FC (2-3), i encara que Aston Birra 21 va aconseguir empatar (3-3), Fecha Libre FC es va acabar emportant la victòria per 3-4.

I a l'últim partit de quarts de final, victòria de Leones de Montepinar sobre Brasil (0-2), en un partit en què Leones de Montepinar va aconseguir els seus dos gols a la primera part. Tot i intentar-ho en la segona, Brasil no va aconseguir escurçar distàncies i Leones de Montepinar va aconseguir la seva classificació per a semifinals.

La setmana que ve es disputaran les dues semifinals, que enfrontaran Fecha Libre FC contra F. Dixelia C. (tres precedents, amb dues victòries de Fecha Libre FC i una de F. Dixelia C.) i Itaca contra Leones de Montepinar (un únic precedent, amb victòria de Leones de Montepinar).