Crònica Dissabte Tarda - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 1 - 09/04/2022

Crònica Jornada 1 - 09/04/2022

Primera jornada de la lligueta del torneig de copa dels dissabtes tarda, en què quatre equips lideren el grup amb Nottingham Prisa al capdavant gràcies a la seva millor diferència de gols.

Victòria contundent de Nottingham Prisa davant Fiebres (0-12) que li permet ser líder del grup per diferència de gols. 5 gols a la primera part i 7 més a la segona van tancar un abultat marcador.

Partit igualat el disputat entre La Taberna i Real Suciedad, amb victòria del segon (3-4). Es va arribar al descans amb empat a 1. Van tornar a marcar tots dos equips a l'inici de la segona part (2-2), però Real Suciedad va agafar un avantatge de dos gols que ja seria definitiu (2-4). Va escurçar distàncies La Taberna, però no li va servir per igualar el partit.

El campió de lliga Cuines va estar a punt de veure's sorprès per Aston Birra (3-2). Dos gols d'Aston Birra quan arribava el descans li van posar en avantatge al marcador (0-2), però en una bona segona part, Cuines va aconseguir remuntar el partit i aconseguir els primers 3 punts de la lligueta.

Bogeria de gols al partit entre Nacex FS i MNS FC (7-12). Espectacular primera part de MNS FC que se'n va anar al descans amb una victòria per 1-7. A la segona part, va aconseguir ampliar-la fins a l'1-10, moment a partir del qual Nacex FS va poder maquillar una mica el marcador anotant 6 gols mentre que el seu rival només en va anotar 2. Al final, 7-12 al partit amb més gols del any. A destacar que Adrià Vandellós va anotar 6 gols per segona vegada en dues setmanes.