Crònica Dijous Gespa - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 1 - 07/04/2022

Crònica Jornada 1 - 07/04/2022

Primera jornada de la lligueta del torneig de copa dels dijous gespa, grup 2, en què Leones de Montepinar es va convertir en el primer líder del grup per diferència de gols.

Partit intens i disputat el que va tenir lloc entre el campió de la lliga de segona divisió, Penyal i Fecha Libre FC, protagonista d'una gran segona volta a la lliga de primera divisió. Es va avançar Fecha Libre FC (0-1) però Penyal va remuntar abans del descans (2-1). Poc després d'iniciar-se la segona part, va empatar Fecha Libre FC (2-2), però Penyal va aconseguir el tercer gol a pocs minuts del final. Penyal és l'únic equip de segona divisió que ha aconseguit guanyar-ne un de primera en aquesta primera jornada del torneig de copa.

Partit molt disputat entre Toyas i FC Nyeeeh que es va emportar el segon per 2-3. Es va avançar FC Nyeeeh (0-1) però aviat va empatar Toyas (1-1). Abans del descans segon gol per a FC Nyeeeh que va deixar el partit en 1-2. Només començar la segona part, tercer gol de FC Nyeeeh (1-3) al qual va respondre Toyas amb el 2-3 poc abans del final.

Victòria de Leones de Montepinar davant Virgo Vamp VS (2-4) en un partit en què tot va passar a la primera part. Tot just als 10 minuts, Leones de Montepinar ja havia anotat els seus 4 gols (0-4), als quals va respondre Virgo Vamp VS amb dos gols abans del descans que van deixar el marcador en 2-4. No es va moure el marcador a la segona part i el resultat permet a Leones de Montepinar liderar el seu grup per diferència de gols.

Squirteam també va obtenir els 3 punts en el seu enfrontament amb Recreativo Reno (2-0). Dos gols a la primera part van deixar el partit encarrilat. Segona part sense variacions que va deixar les coses tal com estaven.