Crònica Dimecres Gespa - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 9 - 15/06/2022

Crònica Jornada 9 - 15/06/2022

Novena i última jornada de la lligueta del torneig de copa dels dimecres gespa en què CD Auténticos Payasos, Touchlatelis i Dinamita Club van aconseguir el seu pas a semifinals acompanyant Gentlemen, que ja ho havia aconseguit prèviament.

CD Auténticos Payasos va aconseguir passar a semifinals gràcies a la seva victòria sobre Mod V (4-0) en un enfrontament directe en què el que perdia quedava fora i l'empat podia deixar fora els dos equips. Primera part igualada en què CD Auténticos Payasos es va avançar a 5 minuts del descans (1-0). A la segona part va apretar Mod V per aconseguir remuntar, però CD Auténticos Payasos va aconseguir augmentar el seu avantatge gràcies al robatori de pilota i contraatacs ràpids, que li van donar la victòria final per 4-0.

Touchlatelis necessitava una victòria per un mínim de 5 gols per assegurar-se la seva presència a semifinals, i ho va aconseguir en derrotar Los Serranitos (0-11). Va sortir fort Touchlatelis per aconseguir els gols necessaris com més aviat millor, i al descans ja manava amb autoritat (0-7). A la segona part, 4 gols més van arrodonir el marcador al 0-11 definitiu.

At. Pallarès i Viviendas Congrés, sense opcions de classificar-se, van disputar un entretingut partit que va caure del costat d'At. Pallarès (5-2). Va agafar avantatge At. Pallarès a la primera part (3-0), però abans del descans va escurçar distàncies Viviendas Congrés (3-1). A la segona part, dos gols d'At. Pallarès van sentenciar el partit (5-1), però Viviendas Congrés encara va poder anotar un gol més per deixar el partit en 5-2.

Partit a tot o res entre Dinamita Club i Realt Àneu que va finalitzar en empat (1-1), un resultat que beneficia Dinamita Club que passa com a primer de grup i deixa fora de semifinals Realt Àneu. Després d'una primera part sense gols, Realt Àneu es va avançar cap al minut 8 de la segona part (0-1). Aquest resultat classificava Realt Àneu i deixava Dinamita Club fora de semifinals, per la qual cosa Dinamita Club va haver d'apretar per aconseguir l'empat, cosa que va succeir a pocs minuts del final del partit, obtenint així la classificació (1-1).