Crònica Dimecres Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 9 - 19/01/2022

Crònica Jornada 9 - 19/01/2022

Novena jornada de la lliga dels dimecres gespa, primera divisió, marcada una setmana més per la Covid, que va provocar l'ajornament de dos dels partits programats. A canvi, es va poder avançar el partit entre Dinamita Club i CD Auténticos Payasos de la jornada 10.

Victòria soferta d'At. Pallarès davant Los Serranitos (1-3) en un partit en què Los Serranitos van posar les coses molt difícils al seu rival, mantenint l'empat (1-1) fins a la recta final del partit, en què dos gols d'At. Pallarès li va permetre aconseguir els 3 punts que li permet assolir la quarta posició de la classificació.

Important la victòria de Touchlatelis davant Realt Àneu (3-1) que li permet situar-se en segona posició, a 5 del líder i amb un partit menys. Va començar molt fort Touchlatelis posant el 3-0 al marcador en els primers minuts, a la qual cosa va respondre Realt Àneu amb un gol abans del descans. Durant la segona part, atac constant de Realt Àneu i perillosos contracops de Touchlatelis, però el marcador ja no es va moure.

En partit avançat de la desena jornada, empat a 2 entre el líder Dinamita Club i CD Auténticos Payasos. El líder es va avançar dues vegades, però  les dues vegades el seu rival va empatar al moment. Segon empat que cedeix Dinamita Club a la lliga, però que tot i així li permet mantenir un avantatge sobre els seus rivals.

Els partits Dinamita Club - Viviendas Congrés i CD Auténticos Payasos - MCM FC van ser ajornats i es disputaran en properes dates.

En la lluita pel pitxitxi, dos gols més d'Aitor Caballero (Dinamita Club) que eleva el compte de gols fins als 26, una xifra que sembla inabastable per als seus perseguidors.