Crònica Dijous Pavelló - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Final - 07/07/2022

Crònica Final - 07/07/2022

Final del torneig de copa dels dijous pavelló, en què Garbí Futsal va vèncer per la mínima Hydroponic (1-2), proclamant-se campió i evitant que el seu rival aconseguís el doblet. Enhorabona campions!!

Partit molt igualat entre els dos primers classificats de la lliga, en què Garbí Futsal va aconseguir posar-se al davant als 10 minuts de joc, gràcies a un encertat llançament de falta de Lluís Bou (0-1). Però poc abans del descans, Hydroponic va posar les taules al marcador amb una rematada per sota de Sergi Aguilar. Als 3 minuts de la represa, Garbí Futsal va tornar a posar-se al davant (1-2). Un fort xut d'Àlex Cañas va posar la pilota lluny de l'abast del porter d'Hydroponic, posant al marcador el resultat que ja seria definitiu. Ho va intentar Hydroponic als minuts restants, però Garbí Futsal va saber defensar el seu avantatge i va aconseguir el títol de campió.