Samarreta DESCANSA  DESCANSA - Samarreta ASTON BIRRA 21  ASTON BIRRA 21 -
Samarreta FECHA LIBRE FC  FECHA LIBRE FC 6 Samarreta LEONES DE MONTEPINAR  LEONES DE MONTEPINAR 3
Samarreta FC NYEEEH  FC NYEEEH 2 Samarreta FSN PRU  FSN PRU 0
Samarreta ITACA  ITACA 1 Samarreta F. DIXELIA C.  F. DIXELIA C. 5

Crònica Jornada 18 - 24/03/2022

Divuitena jornada de la lliga de les dijous gespa, primera divisió, en què F. Dixelia C. va aconseguir la victòria en el partit decisiu davant Itaca, cosa que li permet alçar-se amb el títol de lliga. Enhorabona pel campionat!!

Victòria de F. Dixelia C. en un partit complicat davant d'Itaca (1-5). Dos gols a la primera part de F. Dixelia C. semblaven encarrilar el partit (0-2), però un gol d'Itaca al començament de la segona (1-2) va posar emoció al partit. F. Dixelia C. va saber jugar amb la pressió i va aconseguir tres gols més per tancar el marcador (1-5) i aconseguir el seu primer títol de lliga.

Fecha Libre FC va culminar la seva gran segona volta guanyant Leones de Montepinar (6-3). Es va arribar al descans amb empat a 1, i a la segona part Fecha Libre FC es va posar amb 3 gols d'avantatge (4-1). Va escurçar distàncies Leones (4-3) però Fecha Libre FC va sentenciar el partit amb el 6-3 definitiu. Aquest resultat permet a Fecha Libre FC finalitzar la lliga en sisena posició, havent aconseguit 17 dels seus 21 punts a la segona volta.

A l'últim partit de la jornada, victòria de FC Nyeeeh davant FSN Pru (2-0). Després d'una primera part que va finalitzar amb empat a 0, dos gols de FC Nyeeeh van donar-li una victòria que els permet finalitzar la lliga entre els 4 primers classificats.

El partit Fuentengra - Squirteam va ser ajornat i es disputarà la setmana que ve.

En la lluita pel pitxitxi, el trofeu serà per a Cristian Korneev (Squirteam) amb 26 gols, dos més que Joan Oliver (F. Dixelia C.), que encara que va marcar ahir, no va aconseguir igualar-lo a la classificació.