Crònica Dijous Pavelló - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 17 - 24/03/2022

Crònica Jornada 17 - 24/03/2022

Dissetena jornada de la lliga dels dijous pavelló, primera divisió, en què tant Garbí Futsal com Hydroponic van guanyar els seus partits i decidiran el campió a l'última jornada. Garbí Futsal compta amb dos punts d'avantatge pel que necessita la victòria per ser campió, encara que l'empat li podria servir sempre que Hydroponic no guanyi el partit per més de 4 gols de diferència.

Victòria d'At. Retorniño davant Bar Casa Vall 1974 (5-2) en un partit que va quedar decidit a la primera part, en aconseguir At. Retorniño una renda de 4 gols (4-0). A la segona part va aconseguir el cinquè gol i Bar Casa Vall 1974 va aconseguir maquillar el resultat amb dos gols que van tancar el partit amb el definitiu 5-2. Amb aquesta victòria, At. Retorniño s'assegura el tercer lloc a la classificació final.

Cisvasa va aconseguir guanyar el seu partit davant els USA 2 (2-7) en un partit que Cisvasa va decidir a la segona part. Es va avançar amb dos gols a la primera part (0-2), però USA 2 va aconseguir igualar el partit al principi de la segona (2-2). Cisvasa va reaccionar bé a l'empat i va anotar 5 gols que li van permetre guanyar el partit amb comoditat.

Hydroponic va guanyar el seu partit a Tolonegro (8-0), cosa que li permet no només mantenir-se viu en la lluita per la lliga, sinó retallar la diferència de gols al goal average general, que pot ser important de cara al desenllaç final de la lliga. Dos gols a la primera part (2-0) i 6 més a la segona van donar a Hydroponic una clara victòria.

Garbí Futsal va aconseguir vèncer FS La Salut (5-2) per seguir com a líder i dependre de sí mateix per ser campió. Un gol en el primer minut de joc, i dos més abans del descans (3-0) van deixar el partit encarrilat. A la segona part, va escurçar distàncies FS La Salut (3-1), però dos gols més de Garbí Futsal van sentenciar el partit (5-1). Ja cap al final, gol de FS La Salut per arrodonir el 5-2 definitiu.

En la lluita pel pitxitxi, es manté líder Éric Cervera (Recreativo de Juerga), amb Zenón Santamaría (Garbí Futsal), que ahir va marcar un gol, segon amb 20.