Crònica Dimecres Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 14 - 02/03/2022

Crònica Jornada 14 - 02/03/2022

Catorzena jornada de la lliga dels dimecres gespa, primera divisió, en què els quatre primers classificats van aconseguir guanyar els seus partits i van deixar les coses tal com estaven abans, amb Dinamita Club al capdavant.

Victòria d'At. Pallarès davant MCM FC (4-0) en un partit igualat a la primera part que va arribar al descans amb avantatge mínim d'At. Pallarès (1-0). La segona part va seguir un guió similar i ja als minuts finals del partit, quan MCM FC va fer un pas endavant per intentar aconseguir la igualada, At. Pallarès va aconseguir augmentar el seu avantatge fins a aconseguir el 4-0 definitiu.

Partit amb força gols el que van jugar Realt Àneu i Viviendas Congrés, amb victòria per al primer per 7-3. Es va arribar al descans amb 4-2 per a Realt Àneu, i a la segona part va aconseguir anotar dos gols més que van sentenciar el partit. Després, un gol més per a cada equip van tancar el marcador en el 7-3 definitiu.

Touchlatelis va vèncer Los Serranitos per 4-0 en un partit en què Los Serranitos van competir el partit fins ben entrada la segona part, en què Touchlatelis va aconseguir els seus tres últims gols.

Al partit que va tancar la jornada, victòria de Dinamita Club davant Gentlemen (1-5). Va marcar primer Gentlemen, però Dinamita Club no va trigar a empatar. A la segona part, Dinamita Club es va mostrar superior i va aconseguir emportar-se el partit amb certa solvència.

En la lluita pel pitxitxi, 4 gols més d'Aitor Caballero (Dinamita Club) que el situen al capdavant amb 42 gols, i 4 més del seu perseguidor Joaquim Llena (Realt Àneu), que és segon amb 22.