Crònica Dijous Gespa - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 8 - 09/06/2022

Crònica Jornada 8 - 09/06/2022

Vuitena jornada de la lligueta del torneig de copa dels dijous gespa, grup 2, en què Leones de Montepinar es va assegurar el primer lloc del grup, mentre que 4 equips lluitaran a l'última jornada per les 3 places que donen accés als quarts de final, amb atenció especial a l'enfrontament directe entre FC Nyeeeh i Squirteam.

Empat a 1 entre FC Nyeeeh i Penyal que no va deixar content cap dels dos, ja que no els va permetre assolir els seus objectius: Penyal no va aconseguir la classificació matemàtica i FC Nyeeeh no va poder col·locar-se entre els 4 primers. Primera part sense gols després de la qual Penyal va aconseguir avançar-se al marcador (0-1). Però quan faltaven 5 minuts per al final, FC Nyeeeh va aconseguir l'empat definitiu.

Recreativo Reno va aconseguir la seva segona victòria a la lligueta, aquesta vegada davant Virgo Vamp VS (0-2). Un gol a cada part de Recreativo Reno van servir per sumar 3 punts més i situar-se en sisena posició.

Squirteam se situa en tercera posició després de la seva victòria sobre Toyas (4-0) i es jugarà la classificació a l'última jornada davant FC Nyeeeh. Dos gols a mitjans de la primera part van posar en avantatge Squirteam (2-0). A la segona part, dos gols més de Squirteam van deixar el marcador en el 4-0 definitiu.

El partit Kan Pi Ki Pugui - Leones de Montepinar no es va poder disputar en no tenir Kan Pi Ki Pugui suficients jugadors, de manera que es va donar per guanyat a Leones de Montepinar per 0-5.