Samarreta DESCANSA  DESCANSA - Samarreta ASTON BIRRA 21  ASTON BIRRA 21 -
Samarreta FUENTENEGRA  FUENTENEGRA 3 Samarreta BRASIL  BRASIL 3
Samarreta FC TELLA  FC TELLA 3 Samarreta GROUPMEE.COM  GROUPMEE.COM 5
Samarreta F. DIXELIA C.  F. DIXELIA C. 4 Samarreta FSN PRU  FSN PRU 1

Crònica Jornada 8 - 09/06/2022

Vuitena jornada de la lligueta del torneig de copa dels dijous gespa, grup 1, en què Aston Birra 21 va aconseguir el punt que li faltava per assegurar-se el primer lloc del grup, mentre que F. Dixelia C. i Brasil certificaven la seva classificació per a quarts de final. La darrera plaça se la disputaran Itaca i Fuentenegra, encara que Itaca ho té més fàcil ja que només necessita 1 punt amb dos partits pendents de jugar.

Auto Garvi va aconseguir la seva primera victòria de la lligueta en vèncer FC Tella (3-5). Primera part d'alternatives en què es va avançar Auto Garvi (0-1), va capgirar el marcador FC Tella (2-1) i va tornar a girar el marcador Auto Garvi abans del descans (2-3). A la segona part, va empatar FC Tella només començar (3-3), però dos gols més d'Auto Garvi li van donar la victòria per 3-5.

Victòria de F. Dixelia C. sobre FSN Pru (4-1) que va resultar més complicada del que diu el marcador. Després d'una primera part sense gols, F. Dixelia C. es va avançar als 5 minuts de la segona (1-0), però FSN Pru va empatar al cap d'uns minuts (1-1). Però quan quedava poc pel final, F. Dixelia C. va treure la seva inspiració i va anotar 3 gols gairebé seguits que li van donar la victòria i la classificació per a quarts de final.

Aston Birra 21 i Fuentenegra van empatar (1-1) en partit avançat de la jornada 9. Va ser un partit en què va anar per davant Fuentenegra molt de temps. Es va avançar als 10 minuts Fuentenegra (0-1) i no va ser fins als 12 de la segona quan va empatar Aston Birra 21 (1-1). Aquest punt permet a Aston Birra 21 assegurar-se el primer lloc del grup i deixa Fuentenegra amb algunes opcions de classificació, encara que depenent dels resultats d'Itaca.

El partit ItacaPenya Ramó va ser ajornat per Penya Ramó i es disputarà la propera setmana.