Crònica Dissabte Tarda - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 8 - 18/12/2021

Crònica Jornada 8 - 18/12/2021

Vuitena jornada de la lliga dels dissabtes tarda, primera divisió, en què l'ajornament del partit entre els dos primers classificats, Cuines i Nottingham Prisa, va permetre recuperar a Nottingham Prisa el seu partit ajornat i empatar amb Cuines al capdavant de la classificació, a la que ara hi ha un empat a 21 punts amb Cuines com a líder per millor diferència de gols.

Victòria de Nottingham Prisa sobre Nacex FS (4-2) a la recuperació del partit ajornat de la jornada 5. Es va avançar Nottingham Prisa (1-0), però Nacex FS va aconseguir l'empat abans del descans. Es va tornar a avançar Nottingham Prisa (2-1) i Nacex FS es va bolcar per intentar aconseguir l'empat, però va ser Nottingham Prisa qui va aprofitar dos contraatacs per sentenciar el partit (4-1). A la recta final, Nacex FS va posar el 4-2 final al marcador.

Gran victòria de Real Suciedad davant MNS FC (4-0), un dels equips capdavanters que, amb aquest resultat, encadena dues derrotes consecutives i s'allunya de la lluita pel títol. Va marcar aviat Real Suciedad (1-0) i va mantenir el resultat fins al descans. A la segona part, l'assetjament de MNS FC no va donar fruits, i va ser Real Suciedad qui a la contra va sentenciar el partit amb un clar 4-0.

La 830 va guanyar el seu segon partit consecutiu, aquest cop davant Fiebres (10-1). Cinc gols a cada part li van permetre aconseguir una victòria amb què s'allunya de les últimes posicions.

Aston Birra també va aconseguir guanyar davant La Taberna (0-5). Una bona primera part d'Aston Birra li va permetre posar-se amb 0-4 al marcador i administrar el seu avantatge a la segona part, tancant el partit amb el 0-5 final. Bon estat de forma el que ha mostrat Aston Birra a la recta final de l'any, havent aconseguit 4 victòries en els últims 5 partits.

Tal com vam informar durant la setmana, l'equip Las Tortugas Ninjas ha causat baixa de la competició per la qual cosa s'han corregit els resultats d'aquest equip, que també afecten les diferents classificacions (golejadors, equips menys golejats, MVP...).

A la lluita pel pitxitxi, Adrià Vandellós (MNS FC) i Frank Martínez (La 830) comparteixen la primera posició amb 12 gols.