Samarreta DESCANSA  DESCANSA - Samarreta GROUPMEE.COM  GROUPMEE.COM -
Samarreta FUENTENEGRA  FUENTENEGRA 5 Samarreta FSN PRU  FSN PRU 2
Samarreta FC TELLA  FC TELLA 4 Samarreta F. DIXELIA C.  F. DIXELIA C. 3

Crònica Jornada 6 - 19/05/2022

Sisena jornada de la lligueta del torneig de copa dels dijous gespa, grup 1, en què Aston Birra 21 es destaca en el lideratge del grup i pràcticament se'n assegura la presència als quarts de final, mentre que F. Dixelia C. pateix la seva primera derrota a la competició.

Victòria molt treballada de Brasil davant d'un Penya Ramó que li va posar les coses molt difícils (3-4). Amb aquesta victòria, Brasil es manté en segona posició. Es va posar per davant Penya Ramó en una primera part, que va finalitzar amb 2-0. A la segona part, Brasil va aconseguir igualar el partit (2-2), però Penya Ramó es va tornar a avançar (3-2). En els últims 5 minuts, dos gols de Brasil li va permetre aconseguir els 3 punts.

Duel igualat entre Aston Birra 21 i Itaca, que va caure del costat d'Aston Birra 21 per 2-1, cosa que li permet prendre cert avantatge al capdavant de la classificació. Aston Birra 21 es va avançar (1-0), però Itaca va poder empatar abans del descans (1-1). A pocs minuts del final, Aston Birra 21 (2-1) va tornar a avançar-se en el que ja seria el resultat definitiu.

Meritòria victòria de FC Tella davant el campió de primera divisió, F. Dixelia C. (4-3), fet que suposava la primera victòria de FC Tella al torneig i la primera derrota de F. Dixelia C.. Es va avançar per dues vegades FC Tella i les dues vegades va aconseguir empatar F. Dixelia C., arribant al descans amb empat (2-2). A la segona part, dos gols de FC Tella van encarrilar el partit (4-2) i, encara que F. Dixelia C. va escurçar distàncies, ja no va poder aconseguir l'empat.

El partit Fuentenegra - FSN Pru va ser ajornat per FSN Pru i es disputarà en properes dates.