Crònica Dimecres Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 6 - 12/01/2022

Crònica Jornada 6 - 12/01/2022

Sisena jornada de la lliga dels dimecres gespa, que es va ajornar per la pluja en el seu dia, en què tan sols es va disputar un partit i que va deixar les primeres posicions de la classificació tal com estaven abans.

At. Pallarès va aconseguir la victòria davant Viviendas Congrés (5-2), fet que li permet situar-se en cinquena posició. Va encarrilar aviat el partit At. Pallarès que ja va tenir un important avantatge al descans (3-1) que li va permetre tancar el resultat a la segona part de forma folgada.

Gentlemen no es va presentar al partit, de manera que el partit Gentlemen - Los Serranitos es dona per guanyat a Los Serranitos per 0-5, en el que suposa els 3 primers punts per a ells i abandonar l'última plaça de la classificació.

Els partits TouchlatelisMCM FC i Realt ÀneuCD Auténticos Payasos van haver de ser ajornats i es disputaran en properes dates.

Cap canvi destacable a la classificació del pitxitxi, que segueix comandada per Aitor Caballero (Dinamita Club) amb 24 gols.