Samarreta DESCANSA  DESCANSA - Samarreta FC TELLA  FC TELLA -
Samarreta BRASIL  BRASIL 1 Samarreta RECREATIVO RENO  RECREATIVO RENO 1
Samarreta PENYAL  PENYAL 1 Samarreta TOYAS  TOYAS 2

Crònica Jornada 6 - 18/11/2021

Sisena jornada de la lliga de dijous gespa, segona divisió, en què el líder Penyal va perdre el primer partit davant Toyas, que se situa en tercera posició, mentre que Recreativo Reno va perdre l'oportunitat d'atrapar el líder en cedir un empat davant Brasil.

El derbi entre Penyal i Toyas va ser el que s'esperava: intens i igualat. Dos equips nous a Tornejos Scorpio però que es coneixen d'altres lligues van protagonitzar un duel entretingut en què Toyas es va avançar a la primera part (0-1) i va aconseguir mantenir-se al davant fins al final del partit (1-2). Primera derrota del líder que deixa la lliga sense equips invictes, i tercera victòria consecutiva de Toyas, que se situa a només dos punts.

Recreativo Reno va deixar escapar l'oportunitat d'agafar Penyal al liderat. Tot i anar guanyant durant la major part del matx (0-1), va veure com a la segona part Brasil va aconseguir l'empat que li permet sumar el seu primer punt aquesta temporada.

Bluecap va aconseguir la seva segona victòria en vèncer Virgo Vamp VS, en un partit en què es va avançar Virgo Vamp VS (1-0), va capgirar el marcador Bluecap (1-2) que a la fase final del partit va aconseguir ampliar el seu avantatge fins al 2-5 final.

I en una jornada en què en la majoria de partits hi va haver pocs gols, Auto Garvi va guanyar Penya Ramó per un solitari gol (1-0).

Pocs canvis en la lluita pel pitxitxi, en què cap dels primers classificats va aconseguir marcar. Segueix al capdavant Elías Cabrera (Virgo Vamp VS) amb 6 gols.