Crònica Dissabte Tarda - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 16 - 12/03/2022

Crònica Jornada 16 - 12/03/2022

Setzena jornada de la lliga dels dissabtes tarda, primera divisió, en què Cuines i Nottingham Prisa van guanyar els seus respectius partits i es jugaran el títol de lliga en l'enfrontament directe de la propera jornada.

En partit avançat de la jornada 18, Nottingham Prisa va vèncer Real Suciedad (2-5) en un partit que no va ser fàcil per als guanyadors. Va trigar 15 minuts a avançar-se Nottingham Prisa amb dos gols, però Real Suciedad va escurçar distàncies abans del descans (1-2). A la segona part, un gol ràpid de cada equip va posar el marcador en 2-3, i així es va arribar als minuts finals, en què Nottingham Prisa va sentenciar el partit amb el 2-5 final.

Victòria contundent de Cuines davant un equip de la zona alta com és MNS FC per 9-1. Sortida fulgurant de Cuines, que als 5 minuts ja guanyava per 3-0, fet que va condicionar la resta del partit. Al descans, el marcador era de 4-0 i a la segona part va anar ampliant el seu avantatge fins a deixar el marcador en el definitiu 9-1.

Nacex FS, per la seva banda, va tirar endavant el seu partit contra Fiebres (2-5), cosa que el reafirma a la tercera posició de la taula. Es va avançar aviat Nacex FS (0-2), però Fiebres va escurçar distàncies aviat, tot i que just abans del descans, Nacex FS va ampliar el seu avantatge (1-3). Tot just començar la segona part, Nacex FS va sentenciar el partit amb el seu quart gol (1-4). D'aquí fins al final un gol de cada equip per deixar el marcador al definitiu 2-5.

El partit Real Suciedad - Aston Birra va ser ajornat i es disputarà coincidint amb la 18a jornada.

En la lluita pel pitxitxi, Éric Giné (Cuines) pren avantatge a la taula amb els seus dos gols per arribar fins als 24. El seu company Gerard Fernández, autor d'un hat trick, empata a la segona posició a Adrià Vandellós (MNS FC) amb 19.

De cara al decisiu partit Nottingham Prisa - Cuines, que es disputarà el proper 26 de Març, us recordem que en cas d'empat es té en compte per aquest ordre, el goal average particular, la diferència de gols marcats i encaixats i el número de gols marcats. Tenint en compte això, es poden donar les següents possibilitats:

• Si guanya Cuines o hi ha empat > campió Cuines
  • Si guanya Nottingham Prisa per més de dos gols de diferència > campió Nottingham Prisa
  • Si guanya Nottingham Prisa per dos o menys gols de diferència > campió Cuines si guanya l'última jornada a Nacex FS (si l'avantatge és de dos gols, es tindria en compte la diferència de gols, que ara és 91-52 per Cuines).