Crònica Dimecres Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 16 - 16/03/2022

Crònica Jornada 16 - 16/03/2022

Setzena jornada de la lliga dels dimecres gespa, primera divisió, en què Touchlatelis va perdre el seu partit davant Gentlemen i es va quedar pràcticament sense opcions de disputar el títol a Dinamita Club.

Victòria de Viviendas Congrés davant MCM FC (4-2) en un partit en què MCM FC es va avançar poc després de començar, però que Viviendas Congrés va remuntar abans del descans (2-1). Va empatar MCM FC a la segona part, però Viviendas Congrés va aconseguir dos gols més que li van permetre aconseguir els 3 punts i allunyar-se del seu rival a la classificació.

CD Auténticos Payasos va vèncer At. Pallarès (1-4) en un partit igualat a la primera part, que va finalitzar amb avantatge dels verds (0-1). A la segona part, CD Auténticos Payasos va sentenciar amb dos gols més (0-3), però encara que At. Pallarès va escurçar distàncies (1-3), no va poder evitar la victòria final de CD Auténticos Payasos, que avança el seu rival a la classificació i se situa quart.

Gentlemen va acabar amb les opcions de lluitar pel títol de Touchlatelis (3-2) en un partit en què Touchlatelis es va avançar dues vegades i va arribar al descans amb avantatge (1-2). Dos gols a la segona part de Gentlemen i una bona feina defensiva a la recta final del partit, li van donar la seva tercera victòria en els últims quatre partits.

El partit Realt Àneu - Dinamita Club va ser ajornat i es disputarà la setmana que ve.

Sense canvis en la lluita pel pitxitxi, amb Aitor Caballero (Dinamita Club) al capdavant amb 42 gols, seguit per Joaquim Llena (Realt Àneu) amb 22.