Samarreta PENYA RAMÓ  PENYA RAMÓ - Samarreta DESCANSA  DESCANSA -
Samarreta FC TELLA  FC TELLA 2 Samarreta BRASIL  BRASIL 3
Samarreta RECREATIVO RENO  RECREATIVO RENO 2 Samarreta PENYAL  PENYAL 2
Samarreta BLUECAP  BLUECAP 2 Samarreta TOYAS  TOYAS 6

Crònica Jornada 7 - 25/11/2021

Setena jornada de la lliga de dijous gespa, segona divisió, en què la capçalera de la taula va quedar igual que estava abans, després de l'empat en el partit que enfrontava els dos primers classificats Penyal i Recreativo Reno.

Partit emocionant entre els dos primers classificats, en què Penyal va aconseguir posar-se amb dos gols d'avantatge (0-2), però que Recreativo Reno va ser capaç de neutralitzar a la segona part (2-2). L'empat deixa les coses com estaven, encara que beneficia Toyas, que no va jugar ahir per ajornament, tercer a la classificació, a 3 punts del líder amb un partit menys.

Brasil va aconseguir la seva primera victòria de la temporada davant FC Tella (2-3). FC Tella es va avançar al principi del partit (1-0), però Brasil va capgirar el marcador (1-2). Va empatar després FC Tella però Brasil va posar el 2-3 definitiu al marcador. Amb aquest resultat, Brasil encadena dos partits sense perdre després d'un inici de temporada amb 4 derrotes.

Victòria solvent de Virgo Vamp VS davant Auto Garví (5-1). Partit ja encarrilat a la primera part (3-0), que Virgo Vamp VS va ampliar fins al 5-0 abans que Auto Garvi aconseguís el gol de l'honor per deixar el marcador en el 5-1 definitiu.

El partit Bluecap - Toyas va ser ajornat per Bluecap i es disputarà en properes dates.

En la lluita pel pitxitxi, Joan Martínez (FC Tella) pren el cap de la classificació amb els dos gols d'ahir i se situa amb 7, un més que els seus perseguidors.