Crònica Laborables Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 2 - 27/10/2022

Crònica Jornada 2 - 27/10/2022

Segona jornada de la lliga de gespa laborables, primera divisió, en què Putes Bèsties se situa com a líder en solitari després de la seva victòria sobre F. Dixelia C. i la derrota d'aquests i de Peepshow, l'altre equip amb qui compartia liderat.

Victòria de FC Nyeeeh sobre Squirteam (6-4) en un partit igualat que es va decidir en els últims minuts. Es va avançar FC Nyeeeh dues vegades (2-0), però Squirteam va aconseguir igualar el partit abans del descans (2-2). A la segona part, va tornar a avançar-se FC Nyeeeh (3-2), però Squirteam va capgirar el marcador (3-4). En els darrers minuts, FC Nyeeeh va remuntar el partit amb 3 gols i es va emportar els 3 punts en joc.

Un altre partit ple d'alternatives va ser el Leones de Montepinar - Peepshow, que va acabar caient del costat de Leones per 5-4. Va agafar avantatge de dos gols Peepshow (0-2), però Leones va escurçar distàncies abans del descans (1-2). A la segona part, per dues vegades va empatar Leones i dues vegades més es va avançar Peepshow (2-3 i 3-4). Finalment, dos gols de Leones li van permetre capgirar el marcador i emportar-se els 3 punts.

Victòria de Putes Bèsties sobre el campió de lliga de l'any passat, F. Dixelia C., que va patir la seva primera derrota de la temporada. Dos gols a la primera part van donar avantatge a Putes Bèsties (2-0). F. Dixelia C. va escurçar distàncies a la segona part (2-1), però dos gols més de Putes Bèsties van sentenciar el partit (4-1). Al final, un gol de F. Dixelia C. va posar el marcador final en 4-2. Aquest resultat permet a Putes Bèsties ser líder en solitari.

El partit Buenavista FC - CD Auténticos Payasos va ser ajornat per l'organització i es disputarà en properes dates.

En la lluita pel pitxitxi, 3 jugadors comparteixen el cap de la classificació amb 3 gols: Delio Padiglione i Norbert Munyamasoko (Putes Bèsties) i Sami Masri (Peepshow).