Crònica Dijous Pavelló - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 15 - 24/02/2022

Crònica Jornada 15 - 24/02/2022

Quinzena jornada de la lliga dels dijous pavelló, primera divisió, en què Hydroponic va guanyar el seu partit amb contundència i es va situar a només dos punts de Garbí Futsal, cosa que augura un emocionant final de lliga.

Victòria clara d'Hydroponic davant USA 2 (10-0) en un partit que ja va quedar sentenciat a la primera part (6-0). El gran resultat dels USA 2 davant Garbí Futsal la setmana passada (2-2) no va tenir continuïtat aquesta setmana.

Emocionant partit entre Cisvasa i Recreativo de Juerga que va finalitzar en empat a 4. Es va avançar a la primera part Recreativo de Juerga (0-2) però Cisvasa va escurçar distàncies abans del descans (1-2). A la segona part, Recreativo de Juerga va aconseguir un avantatge que ja semblava definitiu (2-4), però Cisvasa va aconseguir empatar i emportar-se un punt.

FS La Salut prossegueix amb la seva ratxa de victòries i se situa ja a només dos punts de la quarta posició, després d'haver guanyat els 5 partits disputats el 2022. Ahir va derrotar Bar Casa Vall 1974 per la mínima (1-2). Es va avançar FS La Salut dues vegades i encara que a la segona part Bar Casa Vall 1974 va marcar el seu gol, no va poder aconseguir l'empat.

At. Retorniño va obtenir una victòria per 5-0 davant de Tolonegro a causa de la no presentació del seu rival.

En la lluita pel pitxitxi, hat trick ahir d'Éric Cervera (Recreativo de Juerga) que el situa al capdavant de la classificació amb 22 gols, 5 més que el seu perseguidor Zenon Santamaría (Garbí Futsal) que en porta 17.