Crònica Dissabte Tarda - Torneig de Copa

Tornar

Resultats Jornada 4 - 07/05/2022

Crònica Jornada 4 - 07/05/2022

Quarta jornada de la lligueta del torneig de copa dels dissabtes tarda, en què la derrota de MNS FC deixa Nottingham Prisa com a líder del grup en solitari.

Victòria per la mínima de Nottingham Prisa sobre Aston Birra (3-2) en un partit que Nottingham Prisa va encarrilar aviat, en posar-se amb un avantatge de 3-0 als 15 minuts de joc. Va retallar distàncies Aston Birra abans del descans (3-1) i a la segona part va aconseguir posar-se a només un gol (3-2), però tot i tenir oportunitat d'empatar el partit, finalment no ho va aconseguir i els 3 punts van ser per als verds.

Primera victòria de La Taberna a la lligueta, en derrotar Fiebres per 1-3. Es va avançar dues vegades La Taberna en els primers 10 minuts i va escurçar distàncies Fiebres abans del descans (1-2). A mitjans de la segona part, el tercer gol de La Taberna va sentenciar el partit amb el definitiu 1-3.

MNS FC va cedir la seva primera derrota davant Cuines (0-4) que l'atrapa a la segona posició de la classificació. Bon partit de Cuines que amb dos gols a cada part es van recuperar de la derrota soferta la setmana passada davant Nottingham Prisa.

Repartiment de punts entre Real Suciedad i Nacex FS (3-3) que permet a Real Suciedad mantenir-se a la quarta posició. Va estar millor Real Suciedad a la primera part, que va finalitzar amb avantatge mínim (2-1). A la segona part, Nacex FS va aconseguir capgirar el marcador i, pràcticament a l'últim minut, Real Suciedad va aconseguir el gol que li va donar el definitiu empat a 3.