Crònica Dissabte Tarda - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 4 - 12/11/2022

Crònica Jornada 4 - 12/11/2022

Quarta jornada de la lliga dels dissabtes tarda, primera divisió, en què MNS FC i Flaco FC van vèncer en els seus respectius partits i es mantenen al capdavant, amb Nottingham Prisa a un punt.

Victòria de MNS FC davant Majin Bros (2-7) que li permet mantenir-se en primera posició gràcies a la millor diferència de gols. Es va posar per davant MNS FC (0-2), però Majin Bros va reaccionar i va aconseguir empatar el partit abans del descans (2-2). A la segona part, va estar millor MNS FC que amb 5 gols anotats va posar distància al marcador i es va emportar els 3 punts.

Flaco FC segueix l'estela de MNS FC i va guanyar el seu partit davant La Taberna (7-2) amb la qual cosa es manté empatat a punts amb el líder. Dos gols a la primera part (2-0) van encarrilar el partit. A la segona part va arribar el tercer gol (3-0), i encara que La Taberna va escurçar distàncies (3-1), no va poder disputar els punts al seu rival i el partit va finalitzar amb 7-2.

Nottingham Prisa es manté a un punt dels líders després de derrotar Área 51 per 1-4. Avantatge mínim per a Nottingham Prisa al descans (0-1), però ja a la segona part, en 4 minuts d'inspiració, Nottingham Prisa va sentenciar el partit (0-4). Al final, Área 51 va retallar distàncies amb el gol de l'honor (1-4).

El partit Cuines - Fiebres va ser ajornat per Fiebres i es disputarà en properes dates.

En la lluita pel pitxitxi, tres jugadors comparteixen el liderat amb 6 gols: Sergio Saavedra (Nottingham Prisa), Josep Mejide i Pol Perramon (Flaco FC).