Crònica Dimecres Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 4 - 10/11/2021

Crònica Jornada 4 - 10/11/2021

Fantàstica quarta jornada de lliga per al líder del campionat Dinamita Club, que no només va guanyar el seu partit, sinó que va veure com cap dels seus tres perseguidors va aconseguir la victòria, cosa que li permet tenir un avantatge de 5 punts.

Clar resultat de Dinamita Club sobre Touchlatelis (2-10) en un partit molt més igualat del que diu el marcador. Es va avançar Touchlatelis, però Dinamita Club es va posar aviat al davant, però no va ser fins a la segona part que va poder aconseguir aquest resultat gràcies a la seva eficàcia en atac.

Al derbi d'equips lleidatans, va ser At. Pallarès qui va aconseguir els 3 punts en derrotar Realt Àneu per 1-4. Primera part de domini de Realt Àneu, amb moltes ocasions, però en què les contres d'At. Pallarès li van permetre posar-se 0-3 al descans. A la segona part, At. Pallarès va saber administrar el seu avantatge i la pressió constant de Realt Àneu va ser estèril. Després d'aquest resultat, tots dos equips queden empatats amb 6 punts, a 6 del líder, però tots dos amb un partit menys.

Gentlemen i CD Auténticos Payasos van protagonitzar un duel igualat que va finalitzar amb empat a 2. Aquest resultat situa CD Auténticos Payasos en segona posició, a 5 punts del líder.

En el duel d'equips que encara no havien puntuat, va ser MCM FC qui es va endur el gat a l'aigua en vèncer Los Serranitos per 1-4.

En la lluita pel pitxitxi, dos gols més d'Aitor Caballero (Dinamita Club) que arriba als 16 gols anotats, 10 més que el seu perseguidor més immediat.