Samarreta LEGENDARY TEAM  LEGENDARY TEAM 5 Samarreta LOS SERRANITOS  LOS SERRANITOS 2
Samarreta MAIMAKANSU  MAIMAKANSU 2 Samarreta GROUPMEE.COM  GROUPMEE.COM 7
Samarreta TOLONEGRO  TOLONEGRO 3 Samarreta VIRGO VAMP VS  VIRGO VAMP VS 4
Samarreta DESCANSA  DESCANSA - Samarreta BRASIL  BRASIL -

Crònica Jornada 4 - 10/11/2022

Quarta jornada de la lliga de laborables gespa, tercera divisió, en què Legendary Team se situa com a líder en solitari amb 9 punts, amb Brasil i Minabo de Kíev a 3 punts amb un partit menys.

Victòria de Legendary Team davant Los Serranitos (5-2), fet que suposa la seva tercera victòria consecutiva en els mateixos partits. Primera part en què Legendary Team va deixar encarrilat el partit en aconseguir 3 gols (3-0). A la segona part, va escurçar distàncies Los Serranitos (3-1), però Legendary Team va sentenciar amb dos gols més(5-1). Als minuts finals, un nou gol de Los Serranitos va deixar el marcador en el 5-2 definitiu.

Primera victòria d'Auto Garvi aquesta temporada davant de Maimakansu (2-7). Es va avançar Maimakansu (1-0), però Auto Garvi va marcar 5 gols per encarrilar el partit a la primera part (1-5). Abans del descans, va escurçar distàncies Maimakansu (2-5). A la segona part, dos gols més d'Auto Garvi van arrodonir el marcador al 2-7 definitiu.

Segona victòria consecutiva de Virgo Vamp VS, aquesta vegada davant de Tolonegro en un partit equilibrat (3-4). Primera part igualada que va finalitzar amb victòria parcial de Virgo Vamp VS (1-2). A la segona part, va ampliar el seu avantatge Virgo Vamp VS (1-3) però Tolonegro es va acostar al marcador (2-3). El quart gol de Virgo Vamp VS va semblar sentenciar el partit (2-4), encara que Tolonegro s'hi acostaria posant el 3-4 final.

El partit Minabo de Kíev - FSN Pru va ser ajornat per FSN Pru i es disputarà en properes dates.

En la lluita pel pitxitxi, pren avantatge Nelson de Castro (Legendary Team) amb 12 gols, 6 més que el seu immediat perseguidor, Arnau Seguí (Virgo Vamp VS).