Crònica Laborables Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 4 - 10/11/2022

Crònica Jornada 4 - 10/11/2022

Quarta jornada de la lliga de laborables gespa, primera divisió, en què els 6 primers equips se situen al cap de la classificació amb només un punt de diferència entre ells, amb CD Auténticos Payasos com a líder en haver disputat un partit menys que els seus rivals.

Victòria contundent de CD Auténticos Payasos davant Putes Bèsties (0-9) en un partit en què la diferència no va ser tan gran com diu el marcador. Dos gols a la primera part van donar avantatge a CD Auténticos Payasos (0-2), però va ser a la segona part quan la inspiració golejadora dels verds els va portar a marcar 7 gols més i tancar el partit amb el 0-9 definitiu. Aquesta victòria col·loca CD Auténticos Payasos a la primera posició de la taula.

Victòria de Leones de Montepinar davant FC Nyeeeh, que fins avui ocupava la primera posició (2-1). Un gol a la primera part i un altre a la segona (2-0) van encarrilar el partit per a Leones. Va escurçar distàncies FC Nyeeeh als minuts finals, però no va aconseguir empatar el partit.

Squirteam va aconseguir la seva primera victòria de la temporada davant de Buenavista FC (2-3). Buenavista FC es va avançar en els primers minuts (1-0), però abans del descans Squirteam li havia capgirat el marcador (1-3). A la segona part, un gol de Buenavista FC va posar emoció al partit, però els punts van ser per als vermells.

Partit de molts gols el que va enfrontar F. Dixelia C. i Peepshow, que es va saldar amb victòria del vigent campió per 7-5 en un partit amb moltes alternatives. Es va avançar F. Dixelia C. (1-0), però Peepshow es va posar per davant al marcador (1-3). Va empatar F. Dixelia C. (3-3), però Peepshow va tornar a agafar avantatge de dos gols (3-5). A la segona part, una bona actuació de F. Dixelia C., li va permetre remuntar el partit (7-5) i emportar-se la victòria.

En la lluita pel pitxitxi, 3 jugadors encapçalen la taula amb 6 gols: Joan Solé i Dani Gómez (CD Autèntics Pallassos) i Joan Oliver (F. Dixelia C.).