Samarreta FC TELLA  FC TELLA 1 Samarreta ASTON BIRRA 21  ASTON BIRRA 21 4
Samarreta FUENTENEGRA  FUENTENEGRA 3 Samarreta PENYA RAMÓ  PENYA RAMÓ 3
Samarreta ITACA  ITACA - Samarreta DESCANSA  DESCANSA -

Crònica Jornada 1 - 07/04/2022

Primera jornada de la lligueta del torneig de copa dels dijous gespa, grup 1, en què el campió de lliga de primera divisió, F. Dixelia C. va aconseguir una ampla victòria que li permet ser el primer líder del grup.

Empat al partit inaugural del grup entre Fuentenegra i Penya Ramó (3-3). Es va posar per davant Fuentenegra a la primera part (2-0), però Penya Ramó va aconseguir igualar a la segona (2-2). Es va avançar novament Fuentenegra (3-2) però als últims minuts Penya Ramó va aconseguir l'empat definitiu.

F. Dixelia C. va vèncer Brasil (6-1) i es converteix en el primer líder del grup per diferència de gols. Primera part que va finalitzar amb avantatge per a F. Dixelia C. (2-0) que va ampliar poc després de començar la segona (3-0). Va escurçar distàncies Brasil (3-1) però en els últims minuts F. Dixelia C. va augmentar el seu avantatge fins al 6-1 final.

Aston Birra 21 també va començar amb bon peu el torneig de copa en derrotar FC Tella, subcampió de segona divisió (1-4). Es va arribar al descans amb avantatge mínim per a Aston Birra 21 (0-1), però a la segona part va aconseguir 3 gols que van sentenciar el partit (0-4). El gol final de FC Tella va deixar el marcador a l'1-4 definitiu.

El partit FSN Pru - Auto Garvi es va donar per guanyat a FSN Pru per 5-0 en no disposar Auto Garvi de jugadors suficients per disputar el matx.