Crònica Dijous Pavelló - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 1 - 13/10/2022

Crònica Jornada 1 - 13/10/2022

Primera jornada de la lliga dels dijous pavelló, amb el debut de dos nous equips a tornejos Scorpio Futbol Sala. Tots dos equips van aconseguir la victòria, amb especial menció per a Atlético Bachata, que després de vèncer amb claredat USA 2 es converteix en el primer líder de la competició per millor diferència de gols.

Victòria clara d'Atlético Bachata davant USA 2 per un contundent 0-10. Partit encarrilat a la primera part en què Atlético Bachata ja dominava per 0-3. A la segona part, gran efectivitat d'Atlético Bachata que li va permetre ampliar la distància fins al 0-10 definitiu que li permet ser líder. Cal destacar l'actuació de Guillermo García, autor de 3 gols per al seu equip.

L'altre equip debutant, Viejas Glorias, va saldar el primer partit de competició amb una solvent victòria davant FS La Salut (5-2). Després d'uns primers minuts de tempteig, Viejas Glorias va aconseguir dues dianes que li van permetre anar-se'n al descans amb avantatge (2-0). Va escurçar distàncies FS La Salut (2-1), però en 4 minuts d'inspiració, Viejas Glorias va anotar 3 gols que van sentenciar el partit (5-1). En els darrers minuts, va escurçar distàncies FS La Salut per deixar el marcador en el 5-2 definitiu.

Repartiment de punts entre At. Retorniño i Bar Casa Vall 1974 (2-2). Es va avançar als 5 minuts Bar Casa Vall 1974 però At. Retorniño va empatar de seguida, arribant amb aquest resultat al descans (1-1). Tot just començar la segona part, va tornar a avançar-se Bar Casa Vall 1974, però a mitjans de la segona part va empatar At. Retorniño establint el marcador definitiu.

Hydroponic va iniciar la defensa del títol aconseguit la temporada passada amb una contundent victòria sobre Cisvasa (10-1). Dos gols als 5 minuts de partit presagiaven una victòria de Hydroponic, però Cisvasa va escurçar distàncies (2-1) al cap de pocs minuts. Encara a la primera part, 4 gols més d'Hydroponic els van permetre deixar el partit sentenciat abans del descans (6-1). Just en començar la segona part, dos gols més d'Hydroponic van augmentar el marcador fins al 8-1, que van arrodonir als minuts finals aconseguint els 10 gols. Cal destacar Marc Collado i Oriol Nevot, autors de 5 i 4 gols respectivament, fet que els permet encapçalar la classificació del pitxitxi.