Samarreta F. DIXELIA C.  F. DIXELIA C. 8 Samarreta LEONES DE MONTEPINAR  LEONES DE MONTEPINAR 2
Samarreta FC NYEEEH  FC NYEEEH 3 Samarreta SQUIRTEAM  SQUIRTEAM 2
Samarreta FECHA LIBRE FC  FECHA LIBRE FC 3 Samarreta ASTON BIRRA 21  ASTON BIRRA 21 3
Samarreta FUENTENEGRA  FUENTENEGRA - Samarreta DESCANSA  DESCANSA -

Crònica Jornada 11 - 20/01/2022

Onzena jornada de la lliga dels dijous gespa, primera divisió, en què Squirteam va perdre el seu primer partit en aquesta lliga i F. Dixelia C. es va col·locar com a nou líder de la classificació, encara que amb un partit més.

Gran victòria de FC Nyeeeh davant de Squirteam en un partit d'alternatives (3-2). Es va avançar Squirteam, però aviat va empatar FC Nyeeeh (1-1). Ja a la segona part, el partit va viure un intercanvi de gols (2-2) fins que al final FC Nyeeeh es va emportar la victòria en anotar el tercer.

F. Dixelia C. és el nou líder de la competició en derrotar per 8-2 Leones de Montepinar, que va encaixar la seva primera derrota després de la seva victòria de la setmana anterior. Aquest resultat permet a F. Dixelia C. col·locar-se com a líder en solitari amb 21 punts, encara que amb un partit més disputat.

També es van viure alternatives i emocions al partit entre Fecha Libre FC i Aston Birra 21 (3-3). Es va avançar per dues vegades Aston Birra 21, però Fecha Libre FC va ser capaç de remuntar el partit a la segona part (3-2). I quan ja semblava que la victòria cauria del costat de Fecha Libre FC, Aston Birra 21 va aconseguir l'empat definitiu.

El partit Itaca - FSN Pru va ser ajornat per FSN Pru i es disputarà en properes dates.

Segueix al capdavant del pitxitxi Cristian Korneev (Squirteam) que, amb els seus dos gols d'ahir, ja en suma 17. El segueixen amb 13 gols Joan Oliver (F. Dixelia C.), que ahir en va marcar dos, i Theo de Dios (Aston Birra 21), autor d'un hat-trick.