Crònica Dijous Pavelló - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 12 - 27/01/2022

Crònica Jornada 12 - 27/01/2022

Dotzena jornada de la lliga dels dijous pavelló, primera divisió, en què Garbí Futsal va fer un pas de gegant cap a la consecució del títol de lliga en derrotar Hydroponic, mentre que Recreativo de Juerga i At. Retorniño van empatar en el partit que els enfrontava, quedant-se a dos punts més del líder.

Emocionant matx entre Hydroponic i Garbí Futsal, que va finalitzar amb victòria del segon per 1-2. Es va avançar Hydroponic a la primera part (1-0), i amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona part Garbí Futsal va aconseguir empatar i a la recta final del partit, va aconseguir el gol de la victòria. Amb aquest resultat Garbí Futsal es referma en el lideratge i deixa Hydroponic a 10 punts de distància, encara que amb dos partits menys.

No menys emocionant va ser el duel entre Recreativo de Juerga i At. Retorniño, que va finalitzar en un empat a 2 que no va deixar satisfet cap dels dos equips. Es va avançar per dues vegades Recreativo de Juerga i dues vegades més va empatar At. Retorniño. Després d'aquest resultat, At. Retorniño queda a 7 punts del líder, i Recreativo de Juerga a 8.

Els partits USA 2 - Bar Casa Vall 1974 i Tolonegro - FC Bayern Caídos van ser ajornats i es disputaran en properes dates.

L'equip FC Bayern Caídos, que ha causat baixa, ha estat substituït per l'equip Cisvasa, que ja va participar en tornejos Scorpio durant molts anys.

En la lluita pel pitxitxi, Éric Cervera (Recreativo de Juerga), autor dels dos gols del seu equip, pren certa distància a la taula en assolir els 19 gols, mentre que els seus perseguidors se situen amb 15 gols, a 4 de distància.