Crònica Dissabte Tarda - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 17 - 19/03/2022

Crònica Jornada 17 - 19/03/2022

Dissetena jornada de la lliga dels dissabtes tarda, primera divisió, en què únicament es va disputar un partit a causa dels ajornaments i tot queda pendent del duel Nottingham Prisa - Cuines de la setmana que ve que decideix la lliga.

En el partit que sí que es va disputar, victòria d'Aston Birra davant La Taberna (9-1) en un partit que va estar més igualat a la primera part. Aston Birra es va avançar amb dos gols, però abans del descans La Taberna va escurçar distàncies (2-1). A la segona part, va poder empatar La Taberna, però a la jugada següent va marcar Aston Birra el tercer. A partir d'aquell moment, festival golejador d'Aston Birra que va deixar el marcador al 9-1 definitiu.

Sense canvis al pitxitxi, que segueix encapçalat per Éric Giné (Cuines) amb 24 gols.