Samarreta VIRGO VAMP VS  VIRGO VAMP VS - Samarreta DESCANSA  DESCANSA -
Samarreta FC TELLA  FC TELLA 2 Samarreta PENYAL  PENYAL 3
Samarreta RECREATIVO RENO  RECREATIVO RENO 6 Samarreta TOYAS  TOYAS 1

Crònica Jornada 17 - 17/03/2022

Dissetena jornada de la lliga dels dijous gespa, segona divisió, en què després de la consecució del títol de Penyal, la lluita se centra a la segona plaça, que segueix oberta entre tres equips: FC Tella, Penya Ramó i Recreativo Reno, amb Toyas a l'aguait encara que ho té força més complicat.

Penya Ramó va perdre l'oportunitat d'assolir la segona posició, en caure contra Brasil (1-4), que continua protagonitzant una bona segona volta. Es va avançar a la primera part Brasil (0-1) i va augmentar el seu avantatge a la segona part fins al 0-3. Va escurçar distàncies Penya Ramó, però Brasil va posar l'1-4 definitiu.

Victòria contundent de Recreativo Reno davant Toyas (6-1) que li permet ser-hi de ple a la batalla per la segona posició i deixar gairebé fora de la lluita Toyas. Dos gols a la primera part i dos més al principi de la segona, van posar un marcador gairebé insalvable (4-0). Va escurçar distàncies Toyas (4-1), però Recreativo Reno va marcar dos gols més abans de finalitzar el matx.

Interessant matx entre els dos primers classificats, Penyal i FC Tella: la millor defensa contra el millor atac, que va caure aquesta vegada del costat del ja campió Penyal (2-3). Penyal va defensar bé els atacs del seu rival i va aprofitar els seus contraatacs per posar-se al davant i arribar al descans amb un bon avantatge (0-3). A la segona part, va canviar el decorat i FC Tella va anotar dos gols que el van posar de ple en el partit (2-3), però la bona actuació del porter de Penyal va permetre al seu equip aconseguir una nova victòria i complicar a FC Tella la consecució del subcampionat.

En l'últim partit del dia, es va recuperar l'ajornat de la jornada 16 que enfrontava Auto Garvi i Virgo Vamp VS, amb victòria del segon a l'últim sospir (2-3). Es va avançar Auto Garvi, però Virgo Vamp VS va empatar abans del descans (1-1). A la segona part, es va avançar Virgo Vamp VS i va empatar Auto Garvi (2-2), però a l'última jugada, Virgo Vamp VS va aconseguir el gol de la victòria.

En la lluita pel pitxitxi, un gol més per a Joan Martínez (FC Tella) que arriba als 20 gols i té un avantatge de 3 sobre els seus perseguidors Jorge Haro (Penya Ramó) i Éric García (FC Tella).